17 april 2019

Zwemsportdag 2019!

Zaterdag 13 april was het weer zover: de Zwemsportdag! Ruim 320 sporters kwamen naar Zwembad De IJzeren Man in Weert om er een memorabele middag van te maken.

Tussen 12 en 13 uur kwamen de sporters binnendruppelen en 13.15 uur gaf wethouder Geelen van de Gemeente Weert het figuurlijke startschot voor de Zwemsportdag 2019.

Er waren verschillende activiteiten georganiseerd voor de sporters. In het golfslagbad werd enthousiast gedanst onder begeleiding van opzwepende muziek. Het wedstrijdbad werd gebruikt voor vier verschillende activiteiten. Er werden verschillende punten gescoord bij het waterbasketbal en veel kilometers afgelegd tijdens waterspinning. Daarnaast toonden sporters zich echte waaghalzen op de stormbaan en snelheidsduivels bij de mattenrace. In het instructiebad werd gesnorkeld, iedereen kon één keer de snelste tijd proberen neer te zetten bij de glijbaanrace en een paar echte bikkels gingen zelfs naar buiten om te waterskiën!


De sporters hadden zichtbaar veel plezier met deze activiteiten en kregen tussen door ook nog iets lekkers en gezonds te eten. De dag liep langzaam op zijn einde en als kers op de taart werden de winnaars van de glijbaanrace bekend gemaakt. Zowel bij de mannen als vrouwen kreeg de top 3 een medaille uitgereikt door niemand minder dan Esther v/d Bor. Het was een zeer geslaagde Zwemsportdag die de sporters niet snel zullen vergeten. Op naar 2020!

Kijk voor de foto's op: http://www.ikkansporten.nl/videos-en-fotos/zwemsportdag-2019