12 augustus 2019

Uniek Sporttalent van het jaar

Ken jij iemand die een sportieve prestatie heeft neergezet of een bijzondere ontwikkeling heeft doorgemaakt? Iemand waarbij zijn talent echt een keer onderstreept mag worden?! Meld diegene dan aan vóór 16 september en zet een streep door beperking en onderstreep talent!

Uniek Sporten is op zoek naar Nederlandse breedtesporters met een talent in de meest brede zin van het woord.

Ken jij iemand die persoonlijke records heeft weten te verbreken. Iemand die een grote persoonlijke of sportieve ontwikkeling heeft doorgemaakt. Of die een inspiratie en voorbeeld is voor andere sporters met een handicap. Ken jij zo'n sporter? Nomineer hem dan! Wie weet gaat jouw favoriet er met de titel en het prachtige prijzenpakket vandoor.

Er zijn 3 categorieën:
Categorie 1: sporters met een lichamelijke of visuele handicap
Categorie 2: sporters met een verstandelijke of meervoudige handicap
Categorie 3: teams, ploegen bestaande uit sporters met een beperking die gezamenlijk een sport beoefenen die ook in wedstrijdverband gespeeld kan worden en waarin de eindprestatie afhankelijk is van alle deelnemers

Deelname aan de verkiezing is open voor iedere Nederlandse breedtesporter met een beperking en met een leeftijd van boven de 6 jaar. Sporters of teams die deelnemen aan een topsport- of talentenprogramma vanuit NOC*NSF (met een A-, HP-  of Selectiestatus) zijn van deelname uitgesloten, evenals sporters of teams die hebben deelgenomen aan EK’s, WK’s of internationale topsportwedstrijden.

Iemand nomineren of meer informatie? Kijk dan op: https://www.unieksporten.nl/sporttalent