23 juni 2021

In the Spotlight (17)

Deze keer staat Dance Studio 5678 in the Spotlight. Ze geven onder andere danslessen aan volwassenen met een beperking, genaamd Team Extra. Op dit moment worden de danslessen voor mensen met een beperking alleen op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur in Posterholt aangeboden, maar wellicht binnenkort ook in Echt!

Wat geeft jullie de meeste voldoening als organisatie?
Waar Nadine Sampers als eigenaresse van Dance Studio 5678 het vrolijkst van wordt, is dansplezier! Dat iedereen met een big smile in de dansles staat en lekker hard werkt.

Wat vinden jullie het leukste om te organiseren?
Het leukste om te organiseren vinden wij een workshop of een optreden.

Wat is jullie mooiste ervaring met deze doelgroep?
Dat ik elke les weer met een dikke vette BIG SMILE naar huis ga. Ik zie deze mensen van Team Extra zo genieten en zoveel plezier hebben. 

Wat maakt jullie uniek als organisatie?
Herkenbaar aan onze danskleding en de naam Dance Studio 5678. Want bij dansen tel je altijd af 5,6,7,8 en dan begin je aan de choreografie. 

Is er een vereniging die jullie als voorbeeld nemen?
Je kan als dansschool overal inspiratie vandaan halen en allemaal leren van elkaar. Een voorbeeld heb ik niet want ben blij met mijn eigen dansschool. 

Werken jullie samen met organisaties?
Ik werk samen met stichting leergeld.  

Wat is de impact van de huidige situatie voor jullie?
Vanaf vandaag 19 mei mogen we eindelijk weer binnen dansen tot 17 jaar. Daar ben ik ontzettend blij om. Ook start weer het dansen voor mensen met een beperking genoemd: Team Extra in Posterholt. 

Willen jullie nog iets zeggen?
Mocht je interesse hebben in onze dansschool neem gerust contact op met: nadine@dancestudio5678.nl of 0652539020 voor een GRATIS proefles! Nadine zou het ontzettend leuk vinden als je mee komt doen. Hopelijk tot snel!