10 november 2019

Herfst Aloysiuscup

Maandag 4 en dinsdag 5 november stond het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi de Herfst Aloysiuscup op het programma. Dit toernooi wordt altijd in sporthal De Bengele in Nederweert gespeeld.

Op maandag 4 november was het SO toernooi. Hieraan deden de Widdonckschool Weert, De Spoorzoeker Roermond, De Latasteschool Horn, De Widdonckschool Heibloem en de Petraschool Eindhoven mee.

 

Er werd door alle leerlingen hard gewerkt en vol overgave gespeeld. De finale werd een strijd tussen de Latasteschool en de Petraschool. Deze moest door penalty’s worden beslist. Deze vielen uit in het voordeel van de Petraschool. De leerlingen hebben prachtige leermomenten laten zien. Zoals ieder jaar een geslaagd toernooi.

Op dinsdag 5 november was het de beurt aan het VSO. Er werd in twee categorieën gespeeld. 12/14 jaar en 15+. Er was behoorlijk wat voetbaltalent aanwezig wat hun kunsten liet zien. Deelnemers tijdens deze dag waren De Ortolaan Roermond, de Korenaer Helmond, De Widdonckschool Weert, De Korenaer Strauslaan Eindhoven, De Korenaer Stevensbeek en de Ortolaan Heibloem, De Velddijk Venlo, De Praktijkschool Roermond en de Wijnberg Venlo.

Bij de 12/14 jaar werd Korenaer Stevensbeek winnaar en bij de 15+ won de Widdonck Weert. Ook deze dag was er veel voetbaltalent aanwezig en hebben de leerlingen een leuke en leerzame dag gehad.

De organisatie bedankt iedereen voor hun inzet, betrokkenheid en plezier.