12-09-2020

Snowboarden in Landgraaf

Tijdstip aanvang: 10:30 uur
Tijdstip einde: 13:00 uur

Heb jij een lichamelijke uitdaging* of ken je iemand met een lichamelijke uitdaging en zou jij of die persoon graag willen leren snowboarden? De eerstvolgende editie van de Snowboard Fun Dag staat gepland op 12 september bij SnowWorld in Landgraaf!

Op 12 september staat er weer een Snowboard Fun Dag op het programma. Op de pistes van SnowWorld Landgraaf kan jij kennismaken met het snowboarden. Deelnemers worden om 10:00 uur verwacht en de opening van de dag vindt plaats om 10:30 uur. Na het omkleden en het aanmeten van het materiaal gaan de deelnemers rond 11:00 de piste op voor twee uur les. Rond 13:00 uur is de clinic afgelopen en volgt er een gezamenlijke afsluiting.

Wil jij aanwezig zijn bij de Snowboard Fun Dag op 12 september in SnowWorld Landgraaf? Klik hier in de ticketshop voor jouw gratis toegangsbewijs en dat voor jouw vrienden of familie. Voor vragen over het evenement kan je contact opnemen met Merijn Koek (merijn@mentelity.org).

*Om te kunnen snowboarden is het van belang dat je zelfstandig kan staan (met of zonder protheses) en enigszins kunt lopen.