ACTIVITEITEN

02-10-2022
Zeilen in Thorn

De Thorner Zeilclub organiseert ook dit jaar weer verschillende zeildagen. Er wordt gezeild in een tweepersoons boot, speciaal voor de minder ervaren zeilers of zij die hulp nodig hebben bij de navigatie en een eenpersoons boot voor de ervaren mensen. Er is nu ook een mogelijkheid om in een aangepaste “gewone” boot te varen met twee andere zeilers en een ervaren stuurman.

De zeildagen starten om 13.00 uur met de eerste sessie en om 15.30 uur start de laatste sessie. De kosten zijn €15,- voor 1,5 uur zeilen. 

LEES MEER...
05-10-2022
Bijzondere Kampioenendag: een sport- en spelfestival voor mensen met verstandelijke beperking

Op woensdag 5 oktober 2022 organiseren Stichting Bijzonder in Beweging en de Dirk Kuyt Foundation de Bijzondere Kampioenendag. Een dag waar sport, spel, gezelligheid en vooral plezier voor mensen met een beperking centraal staan. Alle bijzondere kampioenen uit Limburg zijn welkom op Sportlandgoed De Haamen in Beek!

LEES MEER...
16-10-2022
Handboogschieten voor mensen met een auditieve beperking

Heb jij nog nooit met een pijl en boog geschoten? Dan is dit nu je kans! Op zondag 16 oktober is Stichting Limburg Hoort Zo te gast bij H.B.S. Wilhelmina in Ospel. Zij bieden een workshop handboogschieten aan voor iedereen vanaf 8 jaar. Voor de jongere kinderen zal er een dartbord zijn en leuke kleurplaten.

LEES MEER...